"Ya Allah, jadikanlah hamba Mu ini mencintai orang beriman dan jadikanlah orang yang beriman mencintaiku."

(HR Muslim)

03 February 2010

Achtung! Jemputan

Bismillahirrahmanirrahim.

Achtung!
Pengumuman!

Tada...

Ana mewakili Otai Laman-MAP ingin menjemput warga Laman-MAP (forummers) yang begitu setia dengan Laman-MAP. Insya Allah, kami (ana, akhi Muhandis, ukhti Amiera dan ukhti anamuslimah85) akan mengadakan perjumpaan kecil seperti di bawah:

Tempat :

Melaka

Tarikh :

26hb Februari 2010 / Jumaat (public holiday)

Program bermula :

1530hrs-1730hrs - Hi Tea , Mahkota Hotel

1730hrs-1830 hrs - Sekitar Bandar Melaka

1830hrs - Masjid Selat - Maghrib / Jamak bagi yang musafir

2030hrs - Jika ada rezeki, kita makan malam beramai-ramai di Radix Fried Chiken, Mydin Mall, MITC, Melaka atau bersiar-siar di kawasan sekitarnya.

Kutipan wang bagi Jamuan Hi tea akan di maklumkan kemudian.

Bagi sesiapa yang BERMINAT untuk menyertai (kalau bukan forummer, boleh daftar sekarang). Oh ya, maaf kerana tidak sempat booking Dr Tengku Asmadi tetapi beliau sudah memberikan persetujuan kepada ana sekiranya FREE insya Allah beliau akan turun padang sama.

Jumpa di sanaaaaa...! ^_~

Sebagai rujukan, boleh rujuk topik ini. (Topik ini berstatus invisible ia hanya appear visible kepada ahli yang berdaftar sahaja. Sila login sekiranya anda salah seorang ahli Laman-MAP. Harap maklum)

Insyirah
Otai Laman-MAP.

p/s: Buat sahabat-sahabat, sekiranya ada pertanyaan boleh PM atau email pada ana yer. Sila jangan SMS kerana hp (013) ana mengalami masalah teknikal untuk melihat mesej dalam inbox.

2 leaves:

~ZuLhAiRi~ 4 February 2010 at 05:17  

salam 'alaik...

wah...mcm best, tp ni org kelantan tp duk melaka nak habaq mai...RFC kat mydin tu skrg tutup, depa just bukak tuk perasmian kejap haritu, then tutup balik atas masalah2 teknikal...katanya nak bukak blk...tp xtau pulak berapa hrbulan...ada rezeki insyaAllah sempat la tuh...:D

الوردة الشوكية 4 February 2010 at 09:02  

wa'alaikumussalam,

iye akhi.. ana tahu. kan sudah ana tulis '...kalau ada rezeki...' kalau ngak ada rejeki ya ngak apa-apa, bisa mutar di kota melaka. huhuhu... eyes on malaysia tu, tingin nak naik. insya Allah, insya Allah... ada rezeki sampai juga ana atas tu.

aSkiNg sOuL

Feeling alone?
Innallahha ma’ana

Saw evil act?
Inni akhafullah

Wishing something?
Fa’iza ’azamta fatawakkal’alallah

Missing somebody?
Ma fi qalbi ghairullah.

... syukran ...

Free Hit Counter Syukran 'ala ziarah ^_~

Silent Home

Silent Home
Bila emosi mengunci hati, lalu lahirlah ayat-ayat sepi sebuah monologku merentasi perjalanan menuju Rabbi :)

  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO